Een gezonde leefstijl is het beste medicijn zonder bijwerkingen

.

Leefstijl, voedings- en bewegingsadvies is maatwerk: adviezen zijn afhankelijk van diverse factoren.

Wie ben je? Wat wil je bereiken? En op welk termijn? 

Leefstijlcoach - Gewichtsconsulent

Hoe ga ik te werk?

Als leefstijlcoach en gewichtsconsulent richt ik mij voornamelijk op de 45-plusser die hun leefstijl willen verbeteren, gezonder willen leven en op een verantwoordelijke manier willen afvallen naar een gezonder gewicht.

Na het kennismakingsgesprek, wat bij voorkeur telefonische plaats vindt, stuur ik je het intakeformulier op die we in het intake gesprek zullen bespreken. We zullen het hier voornamelijk over jouw persoonlijke situatie en doelen hebben. Hierbij kijk ik naar je huidige levensstijl, eetpatroon, eventuele belemmeringen en jouw motivatie om te veranderen. Op basis van de intake stellen we samen een persoonlijk voedings-/leefstijlplan op dat bij jouw wensen en behoeften past. Hierbij houd ik rekening met je voorkeuren. Het plan bevat adviezen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap. 

Gedurende het traject begeleid ik je bij het behalen van jouw doelen en het implementeren van het leefstijlplan in het dagelijks leven. We monitoren je gewicht en bespreken eventuele knelpunten. Daarnaast bied ik coaching en ondersteuning om je te begeleiden en zo terugval te voorkomen. Ook monitoren we jouw voortgang en stellen we het plan indien nodig bij. Aan het einde van het traject evalueren we samen het behaalde resultaat en kijken we naar eventuele vervolgstappen om jouw levensstijl te blijven verbeteren en gezond te blijven leven.

Duur van het traject

breakfast, healthy, hummus-1804457.jpg

De duur van het traject hangt af van je persoonlijke doelen en behoeften. Ik werk altijd op maat en stem het traject af op jouw eigen situatie. Kosten voor het traject zijn afhankelijk van de duur en inhoud van het traject en deze worden vooraf besproken.

Door middel van persoonlijke begeleiding en coaching begeleid ik jou om op een gezonde en duurzame manier jouw leefstijl te verbeteren en gezonder te leven.

Wat kost een inverstering in je eigen gezondheid?

Ik maak altijd een persoonlijke offerte voor jou. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. 

Een standaard traject wat ik aanbied duurt 12 weken en bestaat uit;

  • Kennismakingsgesprek
  • Intake á 75 min
  • 2x Coach gesprek á 60 min
  • 3x Vervolg consult á 30 min