Over mij

Over mij

Hallo allemaal, ik ben Judith Lo-A-Njoe en ik heb een passie voor gezond leven.

Ik ben werkzaam als gewichts- en leefstijlcoach waarbij ik volwassenen begeleid die willen werken aan een gezonde leefstijl.

Bij mij geen strenge diëten maar wel praktische tips en adviezen om lekker en gezond te eten, fitter en energieker te worden en om meer ontspanning te vinden in jouw leven. Belangrijker nog, hoe je daarna deze nieuwe leefstijl vol kunt houden.

Daarnaast geef ik ook Slow Sports lessen voor iedereen die op een laagdrempelige en gezellige manier wil gaan bewegen in de natuur en zo op deze manier aan zijn/haar conditie en kracht wil gaan werken. 

Mijn interesse in een gezonde leefstijl is aangewakkerd toen ik zelf in 2016 last kreeg van mijn gezondheid en daardoor vele medicatie kreeg voorgeschreven van de specialist. Ik dacht bij mijzelf: “Dit moet toch anders kunnen?!” en ben toen begonnen om mijzelf te verdiepen in wat gezonde voeding is en wat voor effecten dat kon hebben voor mijn gezondheid. Doordat anderen in mijn omgeving opmerkten wat voor positieve invloed dit had op mij, kreeg ik ook steeds meer vragen vanuit mijn omgeving over gezonde voeding en gezonde leefstijl. Aangezien ik iedereen een gezond leven toewens en het erg leuk vind om anderen te kunnen begeleiden, besloot ik om de stap te nemen om mijzelf tot een professioneel adviseur te laten omscholen. Ik heb een opleiding gezocht waarbij ik mijzelf goed voelde zodat ik zou leren hoe ik mijn medemens op een goede, verantwoorde en professionele manier kan gaan begeleiden door middel van wetenschappelijk onderbouwde adviezen. Mijn opleiding tot leefstijlcoach en gewichtsconsulent heb ik afgerond zodat ik de kennis heb om mensen te kunnen begeleiden naar een gezondere leefstijl en gewicht. 

Wat ik doe

Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen en aan hun leefstijl willen gaan werken met een laagdrempelig programma dat voor iedereen makkelijk te volgen en vol te houden is. Ik kijk vooral naar jou als persoon en luister naar wat jij belangrijk vindt.